Vliegenverdrijven ”Shoo Away”

De nieuwe manier om vliegen van uw eten/tafel weg te houden!

De Shoo Away is het enige product ter wereld dat insecten verjaagd en is ideaal voor bij de barbecue, bij het camperen, buiten eten, bij de catering of bij de picknick. De werking van het product is diervriendelijk en werkt zonder bestrijdingsmiddelen. De wieken van de Shoo Away draaien rond waardoor de vliegende insecten op afstand blijven. Het eventueel aanraken van de vleugels is geheel veilig vanwege de “soft touch” stop.

Het geheim van het product zit hem in de holografische gepatenteerde punten op het uiteinde van de vleugels “ventilatorachtige linten” in combinatie met het ronddraaien. Insecten zien deze holografische punten als één groot bedreigend oog en ze zullen vervolgens wegblijven.

De ShooAway beschikt over een duurzame motor en is stijlvol vormgegeven. Daarnaast milieuvriendelijk en nagenoeg geruisloos. Aandrijving motor geschied middels 2 AA batterijen (niet inbegrepen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *